Verwen jezelf!

Wat is beter dan een relatie? Twee rela- euh – games! We lijsten de beste aanbiedingen voor singles even voor je op. Ook wanneer je in een relatie bent kan je van de deals profiteren, maar dat blijft onder ons.

We gaan de gezelligste periode van het jaar tegemoet, maar door corona wordt het dit jaar wat minder gezellig. Dat betekent ook dat het voor singles misschien niet de fijnste periode van het jaar wordt. Gelukkig kan je nu wat goedkope games inslaan en die donkere winterdagen zijn voorbij voor je het weet!

Game Mania

Tot en met 11 november komt Game Mania met enkele leuke aanbiedingen. Je krijgt ook 11% extra korting op accessoires, merchandise en trading card games. De korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagentje.

Het lijkt misschien wat voorbarig, maar dit zou weleens het ideale moment kunnen zijn om een tweede controller te kopen voor je PS5.

Bekijk alle aanbiedingen.

Bol.com

De beste aanbiedingen zijn gereserveerd voor gebruikers met een Select-lidmaatschap. Hieronder worden dan ook de Select-prijzen opgelijst.

Bekijk alle afgeprijsde games en alle afgeprijsde accessoires.

Media Markt

Bekijk hier alle aanbiedingen.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!