Een prima dag!

Het is Prime Day, wat wil zeggen dat Amazon stunt met aantrekkelijke aanbiedingen! Ontdek hier welke aanbiedingen écht de moeite zijn.

Amazon Prime Day is een jaarlijks evenement dat – in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden – twee dagen duurt. Tijdens het evenement stunt Amazon met enkele heel aantrekkelijke deals. Voor de beste deals heb je een Prime-lidmaatschap nodig, maar je kan een gratis proefabonnement van 30 dagen nemen. Veel van de aanbiedingen zijn via Amazon.nl, maar sommigen zijn enkel beschikbaar via Amazon.de. In dat geval kan je ook gewoon perfect een Nederlands verzendadres opgeven, maar voor het registreren van je Prime proefperiode zal je wellicht een Duits adres moeten opgeven. Ook dien je er rekening mee te houden dat je wellicht een game met Duitse cover krijgt.

Er zijn ook tijdelijke lightning-deals te vinden, dus het loont om de website vandaag goed in de gaten te houden!

We lijsten hieronder de beste aanbiedingen voor je op. De lijst wordt regelmatig bijgewerkt, dus kom vandaag vaak terug!

PlayStation

Switch

PC gaming

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!