Ik heb er al een paar keer mijn hoofd gebroken over het feit dat ik als gamer amper Collectors Editions bezit. Toen ik op Game Mania (mijn trouwe pre-order winkel) ging zoeken naar komende collector editions, werd ik teleurgesteld in wat ik te zien kreeg: overal uitverkocht. Tot ik plots in Media Markt de Collector Edition zag staan van Fire Emblem Three Houses. Net mijn loon gehad, dus daar moest ik geen twee keer over denken.

  • babble1 4
  • babble6

Een mooie grote doos. In het begin twijfelde ik wel een beetje of ik er goed aan gedaan had om deze editie te kopen. Ik heb slechts één Fire Emblem game gespeeld en deze is volledig anders dan zijn voorgangers, maar eenmaal ik de doos open deed was ik verkocht.

  • babble2 8
  • babble3 4
  • babble4 4

In de doos zitten twee lagen, eentje voor de game en de steelcase (I love steelcases) en eentje voor de gadgets waar dan ook het art boek te vinden is. De gadgets bestaan uit een USB-stick en de emblemen van de drie huizen als pin. Het mooiste bevindt zich in de tweede laag. En god, ik was vergeten hoe goed nieuwe boeken ruiken.

Dit is eigenlijk zelf de eerste keer dat ik een Collector Edition kocht met een artbook erin. Ik vind het fantastisch. Voor die 30 euro meer is de Collector Edition het zeker waard. Mocht je erover twijfelen, doe dat maar niet. Geen tweemaal over zo’n dingen denken. Gewoon doen. Dan beleef je meestal ook de leukste dingen.

babble7

Nu staat deze Collector Edition, samen met mijn andere twee, op mijn kast met glazen deuren in mijn kamer. Grappig genoeg heb ik nu al drie Special Editions ter beschikking voor de Switch. Dat is zelf meer dan mijn Collector Editions voor PS4-titels (waarvan die teller op nul staat). Hoewel ik nog eventjes zal wachten met het spelen van de game, ben ik alvast erg tevreden over de editie en enorm benieuwd wat de game voor me in petto heeft.

babble5 2

En zo zie je mij, die al uitkijkt naar een volgende Collector Edition, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!