Het is weer eens een mooie tijd voor gamers. De herfst is in het land en de hitte is dus officieel voorbij. Tijd om binnen te blijven met toppers die elkaar in een sneltempo opvolgen.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening staat (volledig terecht overigens) op de eerste plaats. De remake speelt zich (net zoals het origineel) niet af in Hyrule en daardoor zijn er behoorlijk gekke dingen mogelijk. Gun jezelf dus een pleziertje en trek met Link naar Koholint Island.

Op de tweede plaats vinden we Borderlands 3, een game die zeker niet perfect is (het inventory-systeem wordt bijvoorbeeld gehekeld), maar toch goed wordt ontvangen. Althans, als je voorbij de technische foutjes kan kijken. Er zijn namelijk ook heel wat mensen die de game niet (goed) draaiend krijgen op hun pc. Kortom, een geweldige game, maar technisch laat het soms te wensen over.

#Titel UitgeverVorige week
1 The Legend of Zelda: Link’s AwakeningNintendo
2 Borderlands 32K1
3 Mario Kart 8 DeluxeNintendo6
4 Gears 5Microsoft2
5 eFootball PES 2020Konami3
6 Tom Clancy’s The Division 2Ubisoft20
7 Grand Theft Auto VRockstar8
8 Spyro Reignited TrilogyActivision7
9 Crash Team Racing Nitro-FueledActivision10
10 NBA 2K202K4

Met dank aan Ukie, de organisatie die wekelijks naar buiten brengt wat de bestverkochte games waren in het Verenigd Koninkrijk.

En zo zie je ons, op zoek naar Super Mario-referenties in Link's Awakening, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

In dit artikel

the legend of zelda link's awakening boxart

The Legend of Zelda: Link's Awakening

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 20/09/2019

Koop deze game
Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.

Write A Comment