Dit is geen trash!

Gisteren werd de releasedatum van Star Wars: The Clone Wars Season 7 gelekt in een video op de officiële website van Disney. In diezelfde video was ook te zien wanneer Toy Story 4 naar Disney+ komt.

De video werd zowat meteen weer offline gehaald, maar zoals we weten, kan iets nooit écht van het internet verdwijnen. Een gebruiker heeft dan ook de video opnieuw geüpload. Rond minuut 1 is te zien dat Toy Story 4 op 5 februari naar Disney+ komt. Het gaat hier om een Amerikaanse releasedatum, maar naar alle verwachtingen zal de Nederlandse release in diezelfde lijn liggen.

toy story 4 releasedatum disney plus
Op 01:13 is de releasedatum van Toy Story 4 te zien.

4K Ultra HD

Hoewel er nog geen bevestiging is, wordt er verwacht dat Toy Story 4 te zien zal zijn in 4K Ultra HD. Dat voorspelt dus een belevenis te worden om de vingers bij af te likken.

Bo Peep speelt een belangrijke rol in Toy Story 4, maar sinds ze vertrok in Toy Story 2 hebben we haar niet meer gezien (ze zat niet in Toy Story 3). Geen nood echter, want een week voordat Toy Story 4 naar Disney+ komt, voegt Disney ook Lamp Life toe aan het platform. Deze exclusieve kortfilm met Bo Peep in de hoofdrol maakt de brug tussen Toy Story 2 en Toy Story 4.

Toy Story Lamp Life poster

Naar Disney+ in minder dan 226 dagen

Toen Disney+ werd gelanceerd, was het steeds de vraag hoe snel nieuwe releases zouden worden toegevoegd aan het platform. Behoorlijk snel, zo blijkt. Het is immers ‘slechts’ 226 dagen geleden sinds Toy Story 4 in de cinemazalen verscheen. Aan datzelfde tempo, mogen we Star Wars: The Rise of Skywalker dus ergens rond augustus op het platform verwachten.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!