Wie kan er nu beter patrouilleren ter controle van gezondheidsmaatregelen dan een troep Stromtroopers.

“Stay in your sector. Move along.” Het is slechts een greep uit de zinnen die bezoekers van Disney Springs zullen horen tijdens hun bezoek. Daar patrouilleren namelijk Stormtroopers om mensen te wijzen op de maatregelen in de strijd tegen corona.

Het is nog even wachten tot Disney World terug de deuren opent midden juli (met strenge maatregelen), maar wie een portie Disney-magie tekort komt kan alvast naar Disney Springs gaan. In dat onderdeel van het Walt Disney World Resort vind je tal van winkels, restaurantjes en andere uitgaansgelegenheden zoals bioscopen. Dat deel van Walt Disney World heeft de deuren weer geopend sinds 20 mei 2020, al zijn er uiteraard ook de nodige limitaties en maatregelen, waaronder het verplicht gebruik van mondmaskers en social distancing.

Om bezoekers op die maatregelen te wijzen zonder afbreuk te doen aan de magie, worden er Stormtroopers ingezet. Ze motiveren de mensen om hun mondmasker te allen tijde op te houden en om afstand te houden. Dat alles gebeurt met een gezonde dosis humor. Zo roept de ene Stormtrooper bijvoorbeeld “He jij met het mondmasker!” terwijl de andere Stormtrooper erop wijst dat iedereen een mondmasker draagt. Uit beelden blijkt echter wel dat de Stormtroopers zoveel aandacht trekken, dat er een te grote groep mensen staat te kijken naar de Stormtroopers, wat ironisch genoeg dan weer in tegenstrijd is met de maatregelen. Desalniettemin is het een creatieve manier van Disney om de drastische maatregelen te verpakken in iets speels.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!