We zagen Bo Peep voor het laatst in Toy Story 2, maar in Toy Story 4 had ze terug een belangrijke rol. Dan stellen we ons uiteraard de vraag “wat is er ondertussen gebeurd in het leven van Bo Peep?” Daar geeft Pixar’s nieuwe kortfilm Lamp Life een antwoord op. Wat toevallig!

Toy Story komt weer helemaal in een momentum terecht, want ongeveer 8 maanden na zijn release komt Toy Story 4 naar Disney+. En dat is nog niet alles, want fans kunnen ook aan de slag met fonkelnieuwe content. Pixar’s nieuwe kortfilm Lamp Life richt zich namelijk volledig op Bo Peep, en dan specifiek op de gebeurtenissen tussen Toy Story 2 en Toy Story 4.

Uit onderstaande nieuwe trailer wordt alvast duidelijk dat ze behoorlijk wat te vertellen heeft.

Lamp Life komt op 31 januari naar Disney+. Op zich niet geheel logisch, want in de trailer zien we dat de kortfilm aanvangt waar Toy Story 4 eindigt, namelijk in een gesprek met Woody. Met zijn 7 minuten en 13 seconden zal je er geen hele avond mee vullen, maar desalniettemin wordt het een verademing om opnieuw in het Toy Story universum te worden ondergedompeld.

i love lamp
We love Lamp Life too, Brick Tamland.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!