Over National Treasure 3 heerst al jaren onduidelijkheid, maar het ziet ernaar uit dat er nog steeds actief gewerkt wordt aan het project.

Het idee om een nieuwe film te maken in de franchise speelt al langer (vermoedelijk reeds sinds 2016, maar er werd nooit groen licht gegeven voor de film. Volgens The Hollywood Reporter is daar echter recent verandering in gekomen, want zij melden dat Chris Bremner op dit moment aan het script werkt. Bremner was verantwoordelijk voor de scripts van de eerste twee iteraties en schreef ook Bad Boys for Life, de film die onder leiding van de Belgische Adil El Arbi en Bilall Fallah recent naar de filmzalen trok.

Daarnaast zou Jerry Bruckheimer opnieuw de rol van producer op zich nemen, net zoals bij de eerste twee National Treasure films. Het is echter nog niet bekend wie de regie voor zijn of haar rekening zal nemen. Ook onbekend is of Nicolas Cage een terugkeer maakt als protagonist Benjamin Gates.

Weer een nieuw script

Voorlopig zijn er dus nog niet veel concrete details (laat staan een officiële bevestiging van Disney), maar het nieuws bevestigt alvast dat er (nog steeds) aan National Treasure 3 gewerkt wordt. In 2016 bevestigde Nicolas Cage reeds dat het derde deel nog in het schrijfproces zat, terwijl Jerry Bruckheimer een jaar later meldde dat het script zo goed als afgewerkt was, maar dat Disney niet tevreden was. Het is nu dus aan Chris Bremner om een script te maken waar Disney volledig in gelooft.

Komen we in National Treasure 3 eindelijk te weten wat op pagina 47 van het iconische Book of Secrets staat?

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!