Denk er eens over na. In elk kinderleven komt er een moment dat het kind voor de laatste keer een sprookje voor het slapengaan te horen krijgt. Wat was jouw laatste verhaaltje voor het slapengaan? En op welke avond kreeg je het te horen?

Wellicht kan je het je niet meer herinneren, simpelweg omdat je toen niet wist dat het de laatste keer zou zijn dat je een verhaaltje voor het slapengaan te horen kreeg. Je had er geen zin meer in, je ouders kregen het druk, je ouders gingen een weekje op reis en achteraf dacht niemand nog aan het verhaaltje, … Best triestig, niet?

Vrees echter niet, want je bent nooit te oud om een verhaaltje te horen voor het slapengaan. Op Spotify is er namelijk een playlist te vinden waar klassieke Disney-verhalen worden voorgelezen. De vertelstem wordt afgewisseld met muziek, geluidseffecten en de stemmen uit de films. Niet alleen zijn de ingesproken verhalen ideaal voor het slapengaan, maar ook wanneer je even een verhaal wil opfrissen. Zo wordt Cars bijvoorbeeld samengevat in 20 minuten, net zoals Toy Story, Toy Story 2 en Toy Story 3 die elk rond de 16 minuten zweven. Kijk je binnenkort Toy Story 4 op Disney+, dan kan je via Spotify dus even het verhaal opfrissen.

Helaas moeten we echter ook een kanttekening maken. Het aanbod dat wij te zien krijgen (in België) is namelijk slechts een schim van het totale aanbod. Lang niet alle ‘tracks’ zijn namelijk beschikbaar in onze contreien, maar er zijn zeker nog meer dan genoeg klassiekers die het beluisteren waard zijn.

Met welk verhaal ga jij vanavond slapen?

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!