Nostalgie scoort altijd en omwille van die reden kijken heel wat Disney+-abonnees met smart uit naar de nieuwe afleveringen van Lizzie McGuire op Disney+. Plots is er echter veel onduidelijkheid over de toekomst van de serie, want de maker heeft afstand genomen van het project.

Volgens berichtgeving van Variety treedt de maakster, Terri Minsky, af van haar rol als showrunner. Het is nog niet bekend wie nu de leiding over het project zal nemen.

“Fans hebben een sentimentele band met Lizzie McGuire en hebben hoge verwachtingen voor een nieuwe serie,” zegt een woordvoerder van Disney tegen Variety. “Na het filmen van twee afleveringen, kwamen we tot de conclusie dat we een andere creatieve richting uit moeten gaan en een nieuwe lens op de serie moeten zetten.”

lizzie mcguire

Samen opgegroeid

De reboot van Lizzie McGuire werd aangekondigd door hoofdrolspeelster Hilary Duff tijdens het Disney Plus D23 Expo event in augustus van vorig jaar. Heel wat van de oorspronkelijke acteurs zullen hun terugkeer maken in de serie, waaronder Hallie Todd (Lizzie’s moeder), Robert Carradine (Lizzie’s vader) en Jake Thomas (Lizzie’s broer). Adam Lamberg keert ook terug in zijn rol als David Gordon, de beste vriend van Lizzie.

De serie vangt aan met Lizzie die haar 30e verjaardag viert. “Net als ik en iedereen die van Lizzie hield en met haar is opgegroeid, is Lizzie ook opgegroeid,” zei Duff op de D23 Expo. “Ze is ouder, ze is wijzer, ze heeft een duurder showbudget, ze heeft haar droombaan, ze heeft haar droomman, ze heeft haar droomappartement… en ze staat op het punt om haar 30e verjaardag te vieren.”

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!