Het Coronavirus heeft al voor behoorlijk wat leed en ongemak gezorgd, maar het brengt ook het beste in mensen naar boven. iedereen zet zich in om te strijden tegen het virus en ook bedrijven nemen graag het voortouw in het tonen van positiviteit. Proximus verhoogt bijvoorbeeld de beschikbare mobiele data voor klanten en Disney brengt Frozen 2 vroeger naar Disney Plus.

Disney-verhalen hebben van nature altijd een positieve lading die mensen leren om de hoop niet op te geven en elkaar te helpen. Frozen 2 is daar een goed voorbeeld van en om mensen te inspireren om elkaar te helpen in deze uitdagende tijd, brengt Disney de film al drie maanden eerder naar hun streamingplatform dan gepland.

Frozen 2 zou normaal pas begin juli naar Disney Plus komen, maar Disney heeft de datum vervroegd naar dinsdag 17 maart. In Amerika kunnen ze dit weekend al genieten van Elsa, Anna, Olaf en Samantha.

olaf dance

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!