Ruim een jaar na de Nederlandse release, komt Disney Plus eindelijk ook naar België.

Het was reeds bekend dat Disney+ pas in september zou worden uitgerold in België, maar vandaag heeft Disney er een concrete dag op geplakt. Op 15 september kunnen alle Belgen aan de slag met de dienst. Diezelfde dag verschijnt de streamingservice ook in Portugal, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Fijnland, Ijsland en Luxemburg.

De prijs voor Disney Plus is gelijk aan die van Nederland, namelijk 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. Het is nog niet bekend of het aanbod volledig gelijk gaat lopen met dat uit Nederland, maar Disney laat alvast weten dat shows zoals The Mandalorian, High School Musical: The Series, The World According To Jeff Goldblum, Diary of a Future President en The Imagineering Story beschikbaar zullen zijn.

Gratis proefperiode geschrapt

Recent heeft Disney de gratis proefperiodes voor Disney Plus geschrapt. Er wordt verwacht dat dit naar aanleiding van een nieuwe lancering is. Op 3 juli brengt Disney namelijk de Broadway productie Hamilton naar de streamingdienst. Het is nog niet bekend of Disney later de gratis proefperiodes zal terugbrengen. Disneyverse heeft contact gezocht met Disney ter verduidelijking. Wanneer we een antwoord ontvangen, wordt dit artikel bijgewerkt.

Neem jij meteen een abonnement? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!