Herbeleef je jeugdtrauma!

Wie na de gesmaakte remake van The Lion King hunkerde naar meer, komt niet bedrogen uit. Bambi krijgt namelijk een soortgelijke makeover.

De remake-machine van Disney staat niet stil. Binnenkort verschijnt er een live-action film van Mulan en ook films zoals Peter Pan, Pinocchio, Sneeuwwitje, De Kleine Zeemeermin en meer krijgen een live-action remake. Aan die lijst kan je nu ook Bambi toevoegen, want volgens The Hollywood Reporter krijgt ook die film een CGI-remake. Qua stijl zou de film soortgelijk zijn aan The Lion King uit 2019. Om precies te zijn is het dus niet meteen een live-action remake, maar net zoals bij The Lion King worden er fotorealistische graphics gebruikt om het er toch zo te laten uitzien.

the lion king
Qua graphics wordt de Bambi-remake gelijkaardig aan The Lion King (2019)

Weer een wereldsucces?

Voor de ontwikkeling van het script nam Disney de gerenommeerde Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel, Tomb Raider) en Lindsey Beer (Sierra Burgess Is a Loser, Chaos Walking) in dienst. Verder is er nog geen regisseur of cast bekend voor het nieuwe project.

Het is duidelijk dat live-action remakes het bedrijf geen windeieren legt. Disney werd het eerste bedrijf dat in 2019 meer dan 10 miljard dollar kon scoren in de wereldwijde box office. Dat heeft Disney onder andere te danken aan The Lion King en Aladdin, die respectievelijk 1,656 miljard dollar en 1,051 miljard dollar binnenhaalden.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!