Spoilervrije review

Whatever it takes. Dit werd een bekende quote die in de trailer te zien was. En dat is ook wat er in mijn hoofd klonk wanneer ik besefte dat de releasedatum van Endgame midden in mijn stage was. Maar ik moest hem zien, day 1. Whatever it takes.

2 keer zoveel fun

Op 24 april om 00:01 zat ik in de cinema, en begon de film. Nog geen 24 uur later was ik al opnieuw aanwezig. Zelfde zaal, zelfde film.
Ja, door omstandigheden ben ik hem tweemaal gaan kijken. Iets wat ik normaal nooit doe voor een film. Ik wist zelf überhaupt niet of hij wel echt goed ging zijn, maar toch had ik maar 2 keer tickets besteld.

Worth it

Dat was wat er door mijn hoofd ging toen de film afgelopen was. Totally worth it. Ik verheugde me zelf al om daar 18 uur later opnieuw te gaan zitten. En na de tweede keer vond ik hem nog beter.

Ik ben een hele grote MCU fan (van de comics ben ik iets minder op de hoogte). Ik vond het totaal waard om het einde van een decennium vol superhelden af te ronden in deze stijl.
Na Spiderman is deze Phase voorbij en is het weer tijd voor een nieuwe opbouw en een nieuw verhaal.

Waarom was hij goed?

Deze film is het einde van een tijdperk op vele wijzes

Het was echt een mooi einde. Marvel heeft er een fantastische film van gemaakt. Zeker de opbouw ernaar toe, tien jaar lang hebben ze gebouwd om hier te geraken. En het is echt een treat voor de echte MCU fans.

Ik raad je sowieso aan om alle MCU-films te bekijken. Als je ze allemaal hebt gezien, word je beloond door Endgame. Hoe precies, dat zal je zelf moeten ervaren.

Iets om zeker niet te vergeten is dat dit ook de laatste keer was dat Stan Lee een cameo deed in een Marvel film. Deze film is het einde van een tijdperk op vele wijzen. Maar niet het einde van Marvel. Zij staan uiteraard niet stil en ik zou het voor geen meter anders willen. Ik sta te popelen naar wat eraan zit te komen in Phase Four. Die begint namelijk na de nieuwe Spiderman film.

Iets waar ik ook niet kan op wachten, zijn de “speciale” pops van de film. Er zijn al pops gereleased van Endgame, maar dit zijn zowat de spoiler free pops. Het zijn de personages die op de poster te vinden zijn. De pops van de film zelf moeten echter nog komen en die worden awesome!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!