In augustus 2018 verschijnt Divinity: Original Sin 2 voor PS4 en Xbox One en ontwikkelaar Larian Studios heeft hulp nodig! Om feedback te krijgen voor de game komt een vroege versie van Divinity: Original Sin 2 reeds 16 mei naar Xbox Game Preview.

Concreet kunnen we vanaf 16 mei de eerste drie uur van de game gratis uittesten. Wie de game daarna pre-ordert, krijgt toegang tot de volledige eerst act (wat overeenkomt met ongeveer 20 uur gamen). In augustus krijgen we dan uiteindelijk toegang tot de volledige afgewerkte versie van de game.

 

 

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!